Avrupa Gençlik Yılı Etkinlikleri

Avrupa Gençlik Yılı Etkinlikleri

2022 yılı tüm Avrupa’da “Avrupa Gençlik Yılı – #EYY2022” olarak belirlenmiş ve bu yılın Avrupa çapında gençlerin geniş katılımıyla kutlanması planlanmıştır. Avrupa Gençlik Yılı kampanyası Ülkemizde Türkiye Ulusal Ajansı, Avrupa Birliği Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak koordinasyonuyla yürütülmektedir. Bu kapsamda, tüm kurum ve kuruluşlar ile gençler, gençlik grupları ve gençlik çalışanlarının kampanyaya katılmaları ve görünürlüklerini artırmalarını teminen farklı türden etkinlikler gerçekleştirmeleri mümkün olabilmektedir.
Üniversitemizde 17 – 18 Mayıs 2022 tarihlerinde Türkiye Ulusal Ajansı’nın da katılımıyla Avrupa Gençlik Yılı – Gençlik Şöleni etkinlikleri düzenlenecektir. Üniversitemizde planlanan etkinlik programına linkten ulaşabilirsiniz.