İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Teknokent’imize Ziyaret

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Teknokent’imize Ziyaret

Kastamonu Teknokent A.Ş., Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) A.Ş. ve Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunmak, TTO birimleri ile akademisyenler arasındaki etkileşim ve işbirliğini geliştirmek ve Teknokent A.Ş.’nin girişimci adaylarına sunduğu fırsatlar hakkında bilgi vermek üzere yeni binamızda üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım YENİGÜN, yeni tamamlanan ve hizmete açılan Teknokent binası hakkında bilgiler verdi. Ayrıca akademisyenlerimizin girişimcilik ve danışmanlık faaliyetleri kapsamında yararlanabilecekleri Teknokent imkânlarından bahsetti. Toplantıda Teknokent Akademi, Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, Proje Destek Ofisi, Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi, Patent Destek Ofisi ve İnovatif Teknolojiler Ofisi yetkilileri yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdiler.