Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’ nin düzenli olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısı Kastamonu Üniversitesi Senato Odası’nda gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL’ ın katılımıyla gerçekleşen toplantıya Kastamonu Teknokent A.Ş. ve Kastamonu TTO A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Vekili ve İhtisas Koordinatörü Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK, yönetim kurulu üyelerinden Orman Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Alperen KAYMAKÇI, Turizm Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Canan TANRISEVER, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Çelik ALTUNOĞLU, TTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İİBF öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Erol TEKİN, Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. öğretim görevlisi Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü öğretim görevlileri Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR, Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN, Öğr. Gör. İlknur ŞAHİN ve Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE katılım sağladılar.

COVID süreci ve sonrasında izlenecek yol haritasının, yapılacak eğitim ve ar-ge faaliyetlerinin konuşulduğu toplantı, oldukça verimli geçti. Sonraki toplantı tarihine kadar hedefler belirlenip görev dağılımı yapıldıktan sonra toplantı sonlandırıldı.