Öğretim Üyelerimiz BATIKAF Etkinlikleri Kapsamından Düzenlenen Panelde Yer Aldılar

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı 25-26 Mart tarihlerinde düzenlenen Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF), Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Bölgenin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyan BATIKAF’ta iki gün boyunca 150 etkinlik gerçekleştirildi. Fuar alanında Türkiye’nin alanında öncü kamu ve özel firmalarının stantları yer aldı. Farklı şehirlerden fuarı ziyarete gelen öğrenciler, fuar kapsamında düzenlenen etkinliklere katılarak farklı konularda bilgiler edindiler.
Etkinliğin ilk gününde Yeşil B İsimli salonda; Üniversitemiz Kastamonu Teknokent A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin ve İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı tarafından “Akademiden Girişimciliğe Bir Teknogirişim Öyküsü” başlıklı interaktif panel düzenlendi.
Üniversitemiz Öğretim Üyeleri panele katılan katılımcılara panel içeriğinin haricinde; Üniversitemiz tarafından yürütülen İhtisas Odaklı Girişimcilik ve Kuluçka Programı, Teknokent olanakları ve inovatif teknolojiler odaklı proje çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan ve yoğun katılımın gerçekleştiği panel, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi. Etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.