Online Temel Mentorluk Eğitimi Sona Erdi

Online Temel Mentorluk Eğitimi Sona Erdi

Akademisyenlere, Sanayicilere ve Girişimcilere yönelik, Kastamonu’nun ilk sertifikalı Online Temel Mentorluk Eğitimi, Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.‘nin öncülüğünde ve KUZKA desteğiyle 07.07.2020-23.07.2020 tarihleri arasında yapıldı.

House of Human Koçluk Okulu Kurucularından Nuri Murat AVCI’ nın keyifli ve bilgilendirici anlatımıyla ilerleyen ayrıca, Boğaziçi Üniversitesi Business Angels (BUBA) Campus Girişimcilik Üssü ve Tüm Girişimci ve İş Mentorları Derneği (TÜGİM)’nin yöneticilerinin katıldığı seminer sunumlarıyla zenginleşen eğitim, program bitiminde sertifika alacak katılımcıları belirlemek için yapılan sınavla tamamlandı.

Online Temel Mentorluk Eğitimi’nin bitiminde yapılan değerlendirmede katılımcılarımızdan alınan olumlu dönütlerle birlikte gelen talepler doğrultusunda eğitim faaliyetlerinin başka eğitimlerle devam edeceği bilgisi de katılımcılarla paylaşıldı.

Kastamonu Üniversitesi TTO A.Ş. olarak, Online Temel Mentorluk Eğitiminde emeği geçen, katılım sağlayan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde yapılacak eğitim ve faaliyet bilgileri için Kastamonu Üniversitesi TTO ve Kastamonu Teknokent web sayfalarımızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.