Online Temel Mentorluk Eğitimi Başlıyor

Online Temel Mentorluk Eğitimi Başlıyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.‘nin öncülüğünde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın destekleriyle yapılacak olan Online Temel Mentorluk Eğitimi 7-23 Temmuz tarihleri arasında başlıyor.

Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent A.Ş.’ nin güçlü desteğini alarak alanında en yetkin eğitim kurumlarından biri olan House of Human Koçluk Okulu tarafından verilecek olan mentorluk eğitimi, Kastamonu Üniversitesi TTO A.Ş. tarafından düzenlenen ilk eğitim olma özelliğini taşıyor.

8-22 Haziran tarihleri arasında online olarak başvuruların alındığı Online Temel Mentorluk Eğitim için kontenjanın sınırlı olmasından dolayı yapılan değerlendirmeler sonucunda 30 kişi belirlenmiş ve yapılacak uygulamalar için gruplar oluşturulmuştur.

Zengin bir içeriğe sahip olan online mentorluk eğitimi, toplamda üç hafta sürecek olup eğitim sonunda yapılacak olan değerlendirme sınavında başarılı olan katılımcılara sertifika, başarısız olan katılımcılara ise katılım belgesi verilecektir.

Online Temel Mentorluk Eğitimiyle güzel bir başlangıç yapmayı hedefleyen Kastamonu Üniversitesi TTO A.Ş.’nin yapacağı diğer eğitim ve faaliyetlerden haberdar olmak için web ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.