Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Platformundan “Doğa Süt ve Süt Ürünleri” Firmasına Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İş Birliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, on üçüncü ziyaretini, “Doğa Süt ve Süt Ürünleri” firmasına 20 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıda sağlıklı süt ve süt ürünlerinden ve bu ürünlerde asit, antibiyotik, aş ı ve yağ tespitinin öneminden bahsedildi. Kalifiye eleman ve hammadde tedarik süreçlerine değinildi. Üniversitemiz ve Teknokentimizin imkanları ve firmaya sağlanabilecek katkılar tartışıldı. Toplantı iş birlikleri yapılabileceği ve karşılıklı memnuniyet ile tamamlandı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Doğa Süt ve Süt Ürünleri Firmasından İşletme Müdürü Harun YARICI, Kastamonu Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım YENİGÜN, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden İl Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU, Mühendis Muhammed Burak KIZILCI, Sanayi Sicil sorumlusu İbrahim TINIK, KÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR, KÜ TTO İdari ve Mali İşler Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin ÖZBEY, KÜ TTO Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN, KÜ TTO Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi Koordinatörü ve İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE, katıldılar.