VOCATHLON UNIVERSITY Girişim Maratonu Başlıyor

Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu Teknokent ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) iş birliğinde gerçekleştirilecek Kastamonu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Vocathlon University Temel  Girişimcilik Kampı 14-16 Kasım 2022 tarihinde Kastamonu Teknokent ev sahipliğinde başlıyor.

Takımlarını kurarak başvuru yapabilecekleri gibi bireysel başvurularıyla da etkinliğe katılabilecek meslek yüksekokulu öğrencilerini verimli ve eğlenceli bir eğitim ve kamp programı bekliyor.

KUZKA tarafından finanse edilen etkinlik kapsamında gençlerin, iş fikri geliştirmeden etkili sunum tekniklerine, SWOT analizinden kanvas iş modeli oluşturmaya kadar pek çok konuda eğitim ve mentor desteği alarak iş fikirleri etrafında belirledikleri sorunlara yönelik nitelikli çözümler geliştirecekleri program kapsamında önemli bir deneyim sunmayı hedefleyen Vocathlon University Temel  Girişimcilik Kampına  Kastamonu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi bekliyoruz.

Vocathlon University Eğitim ve Kamp Program Akışı

Başvuru için TIKLAYINIZ.