Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformundan Uğurlu Pişmaniye’ye Ziyaret

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Platformundan Uğurlu Pişmaniye’ye Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, yedinci ziyaretini Seydiler Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Uğurlu Pişmaniye firmasına 10 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Ziyarette Kastamonu Üniversitesi’nden T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, Proje Destek Ofisi’nden Öğr. Gör. Ahmet Tabanlıoğlu, Patent Destek Ofisi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi’nden İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Berkan Güngör bulundular.

Toplantıda Uğurlu Pişmaniye ile Kastamonu Üniversitesi ve kamu kurumları arasında ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.