ETİ BAKIR’A KÜSİ KURULUNDAN ZİYARET

ETİ BAKIR’A KÜSİ KURULUNDAN ZİYARET

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan kurul on dördüncü ziyaretini ETİ BAKIR A.Ş.’ne 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Ziyaret Eti Bakır A.Ş. İşletme Müdürü Mahir Tezcan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Ziyarete katılan heyette, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü ve Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin,  Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu ve Mühendis Muhammed Burak Kızılcı, TKDK İl Koordinatörü Ahmet Kuyulu, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, KUZKA Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Dr. Eray Aydın, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanları Öğr. Gör. Berkan Güngör ve Öğr. Gör. Kazım Yasin ÖZBEY bulundular.

Toplantıda sanayinin ihtiyaçlarına yönelik doktora tez konularının belirlenmesi ve sanayide enerji maliyetlerinin minimize edilmesi üzerine görüş alış verişinde bulunuldu. Üniversitemiz ve Teknokentimizin imkanları ve firmaya sağlanabilecek katkılar tartışıldı. Toplantı iş birliklerinin geliştirilmesi ve tarafların birbirlerini daha yakından tanımaları için detaylı saha ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi görüş ve temennileri ile son buldu.