Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği Platformundan DEKAST’a Ziyaret

Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği Platformundan DEKAST’a Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu yirmi dokuzuncu ziyaretini sentetik örme çuval imalatı üretimi ve satışı alanında faaliyet gösteren DEKAST Endüstri Ltd. Şti. Fabrikasına 18 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıda üniversite ve sanayi iş birliği açısından şirket ile ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Ziyarette toplantıya ev sahipliği yapan DEKAST Kurucusu/ Yöneticisi Raşit ZAİMOĞLU ve Aşkın ÖZDEMİR, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU, Şube Müdürü M. Burak KIZILCI ve İlker ÖZDEMİR, KOSGEB İl Müdürü Nevzat EROL, Kastamonu Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Orçun Çağlar KURTULUŞ, KÜ TTO’den ÜSİM Koordinatörü/İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE ve Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin ÖZBEY bulundular.