Kastamonu Teknokent A.Ş. ve Kastamonu Üniversitesi TTO A.Ş., Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV)’nın İstanbul’daki Toplantısına Katıldı.

KKV Başkan vekili İş Adamı Remzi GÜR, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip VİDİNLİOĞLU, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL ve AK Parti Milletvekili Hakkı KÖYLÜ’ nün de katılımıyla gerçekleşen toplantı da açılış konuşmasını KKV Başkan vekili İş Adamı Remzi GÜR yaptı.

İş dünyasından önemli temsilcilerin de katıldığı toplantı da Kastamonu Teknoloji Geliştirme Bölgesini yönetecek olan Kastamonu Teknokent A.Ş.’nin kurulma süreci ile ilgili Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım YENİGÜN’ ün önemli bilgiler verdi.

Oldukça verimli geçen toplantı, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.