TÜBİTAK 2237-A Projemizin Başvuruları Başladı

TÜBİTAK 2237-A Projemizin Başvuruları Başladı

Patent Destek Ofisi Akademik Danışmanı Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI ve Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN’un hazırladığı “İhtisas Odaklı Ar-Ge Fikirlerinin Sınai Mülkiyete Dönüştürülmesi ve Patent Dilinin Anlaşılması” isimli projemizin başvuruları başladı. TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenen etkinliğe, yurt içinde öğrenim gören ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencileri ya da en az lisans derecesine sahip, üniversite/eğitim ve araştırma hastanesi/araştırma enstitüsü ya da Ar-Ge kuruluşunda çalışan araştırmacılar başvuru yapabilmektedir. Etkinlik, 7-10 Ekim 2024 tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcıların yol, iaşe ve konaklama giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır. Başvuru ve eğitim ile ilgili detaylı bilgiler (https://patent2237.kastamonu.edu.tr/) adresinde yer almaktadır.