KÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nden Tumanna Firmasına İş Birliği Ziyareti

KÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nden Tumanna Firmasına İş Birliği Ziyareti

Organize Sanayi Bölgesi Halife Köyü’nde yatak, baza, başlık üretimi alanında faaliyetlerini sürdürmekte olan Tumanna Firmasına Teknoloji Transfer Ofisi’mizle yapılabilecek iş birlikleri için 19 Eylül 2024 tarihinde ziyaret geçekleştirildi. Ziyarete Tumanna Firma Yöneticisi Altin MUÇİ ve Abdullah KAZAN; Kastamonu Üniversitesi’nden KÜ TTO Genel Müdürü Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, KÜ TTO Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Gökhan KAYA, KÜ TTO İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erman ZURNACI, KÜ TTO Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE ve KÜ TTO Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN bulundular.

Toplantıda firmanın üretim hattında karşılaştıkları handikaplar ve bunların çözüm yöntemleri üzerinde konuşuldu. Toplantıda üniversite ve sanayi iş birliği açısından Firma ile ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.