Kastamonu Teknokent KÜ Meslek Yüksekokulu Öğrencilerini Ağırladı

Kastamonu Teknokent KÜ Meslek Yüksekokulu Öğrencilerini Ağırladı

Kastamonu Teknokent, Kastamonu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi ve İnsan Kaynakları Yönetimi öğrencilerini ağırladı. Öğrencilere Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Serap Kaymakçı ile Öğr. Gör. Ergün Özkan’ın eşlik ettiği ziyarette, Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük ile Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör, Teknokentin faaliyet alanları, kabul süreçleri ve etkinlikleri ile Girişim Vadisi Kuluçka Merkezinin faaliyetleri başta olmak üzere KÜ TTO birimleri hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Teknokent firmaları ve ürünleri hakkında da bilgi edinen öğrenciler sonrasında Tarihi İstiklal Yolu Dijital Kampüs Müzesini ve Prototip Atölyesini ilgiyle inceledi. Kastamonu Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Alperen Kaymakçı’ nın öğrencilere yönelik yaptığı girişimcilik ve motivasyon konuşması yaptığı ziyaret, KÜ MYO öğrencileri ve öğretmenleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek güzel dileklerle son buldu.