Kastamonu Teknokent A.Ş.’den Müjdeli Haber

BLOG geri dön

Kastamonu Teknokent A.Ş.’den Müjdeli Haber

Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü’nde bulunan Kastamonu Teknokent Prefabrik Binası’nda Mayıs 2020’de ilk firmalarına kapılarını açan Kastamonu Teknokent A.Ş., Ekim 2020 itibariyle başvuru sürecini tamamlamak üzere olan firmalarla birlikte %100’lük doluluk oranına ulaşmayı başardı. 5 ay gibi kısa bir süre de Ar-Ge ofisleri dolan Kastamonu Teknokent’e başvurular ise halen devam ediyor.

Gerek yeni talepleri karşılamak gerekse mevcut firmalara daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için müjdeli haber Kastamonu Teknokent A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan geldi. Ekim ayında gerçekleşen 10. Yönetim Kurulu kararıyla uzun zamandır alt yapı çalışmaları devam eden yeni binanın yapımı için gerekli kararlar alındı.

Kastamonu Valiliği İl Özel İdaresi ve Kastamonu Belediyesinin de teknik destekleriyle önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan “Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi İdari Bina ve Kuluçka Merkezi”nin öncelikle şehrimize, üniversitemize ve girişimcilerimize hayırlı olmasını temenni eder, bu vesileyle uzun vadede ülkemiz ve geleceğimiz için de güzel işlere imza atan paydaşlar arasında olmayı dileriz.

Bu gönderiyi paylaş

BLOG geri dön