Teknokent Akademi Proje İstişare Toplantısı Yapıldı.

Teknokent Akademi Proje İstişare Toplantısı Yapıldı.

Üniversitemiz İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknokent A.Ş. proje ekibi bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü ve Kastamonu Teknokent Yöneticisi Şirketi Kurucusu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kasım YENİGÜN, yönetim kurulu üyelerinden Orman Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Alperen KAYMAKÇI, Turizm Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Canan TANRISEVER, Orman Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Önder TOR, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü öğretim elemanı Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü öğretim elemanları Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR, Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN, Öğr. Gör. İlknur ŞAHİN ve Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE katılım sağladılar.

Toplantıda proje yazma, bütçe hazırlama, projelendirme süreçleri, girişimcilik programları, mentörlük programları hakkında düzenlenmesi planlanan eğitim programlarından bahsedildi. Özellikle üniversitemizin ihtisaslaşma misyonu çerçevesinde gerçekleştirilebilecek olan projeler üzerine konuşuldu. Katılımcılar arasında görev dağılımları yapıldı ve karşılıklı talepler ile toplantı sonlandırıldı.