Mühendislik Öğrencilerine Yönelik İnovatif ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Hazırlama Eğitimi Başlıyor

BLOG geri dön

Mühendislik Öğrencilerine Yönelik İnovatif ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Hazırlama Eğitimi Başlıyor

Mühendislik Öğrencilerine Yönelik İnovatif ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Hazırlama Eğitimi Başlıyor.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteklenen ve 10 – 13 Şubat 2022 tarihleri arasında Üniversitemizde Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erman ZURNACI yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan “İnovatif ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Hazırlama Eğitimi”ne başvurular başlamıştır.

Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere eğitimin sonunda Sertifika verilecek olup katılan öğrencilerin aldıkları eğitime dair bilgiler TÜBİTAK Araştırmacı Bilgi Sistemine işlenecektir. Ayrıca, eğitimi başarıyla tamamlayan mühendislik öğrencilerine TÜBİTAK 2209 Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvurularında TÜBİTAK tarafından ekstra puan verilecektir.

Eğitime katılmaya hak kazanan öğrencilerin yol ve iaşe masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Eğitime başvuran öğrenciler arasından, Kastamonu Üniversitesi’nden 18, diğer Devlet Üniversitelerinden ise 6 olmak üzere toplam 24 öğrenci seçilecektir.

Eğitim hakkında bilgi almak, başvuru koşullarını öğrenmek ve başvuru yapmak için inovatif.kastamonu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eğitime başvuru yapmak için tıklayınız.

Bu gönderiyi paylaş

BLOG geri dön