A’den Z’ye E-Ticaret Eğitimi Başlıyor

A’den Z’ye E-Ticaret Eğitimi Başlıyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin Teknokent Akademi ve Proje Destek Ofisi birimleri tarafından hazırlanan, Mesleki Eğitimde Kapasite Geliştirme Teknik Destek Programı kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından desteklenmeye hak kazanan E-Ticaret Odağında Kurumsal Kapasitenin ve Gençlerde Girişimcilik Yetkinliklerinin Geliştirilmesi Eğitimi başlıyor.

Üniversitemiz bünyesinde bulunan akademisyenlerimizin bu alandaki yetkinliğini artırıp edinecekleri bilgi birikimini sektöre aktarmalarını sağlayarak firmaların ticari kapasitesinin artırılması ve öğrencilerimizin yetkinliklerini geliştirerek e-ticaret alanında girişimciliği desteklemek ve ayrıca sektörde genç istihdamına katkı sağlamak amacıyla yapılacak 48 saatlik eğitim Kastamonu Teknokent ev sahipliğinde gerçekleşecek.

9-10-11 Mart 2023 tarihinde ilk oturumu gerçekleşecek olan eğitimin devam oturumu ise 16-17-18 Mart 2023 tarihinde yapılacak. Teorik ve uygulama eğitiminin bir arada yapılacağı eğitim, yüz yüze Kastamonu Teknokent Defne Eğitim Salonunda gerçekleşecek.

E-ticarete giriş konusundan başlayarak onlıne iş fikri ve e-ticaret yazılımları, pazar yerleri, sosyal medya, e-dönüşüm, dijital pazarlama ve e-ticaret hukuku gibi pek çok önemli konu başlığının yer aldığı eğitime Üniversitemiz akademisyenlerini ve öğrencilerini bekliyoruz.

!!! A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi, sınırlı sayıda kontenjan olduğu için devam zorunluluğu olan bir eğitim programıdır. KÜ TTO tarafından düzenlenecek olan başka eğitimlere kabulde, referans olarak kullanılacaktır.

!!! Son Başvuru Tarihi: 04.03.2023

!!! İletişim: (366) 280 1401