Kastamonu Teknokent İdare Binası ve Kuluçka Merkezi’ne Yoğun İlgi Devam Ediyor

Kastamonu Teknokent İdare Binası ve Kuluçka Merkezi’ne Yoğun İlgi Devam Ediyor

2022 yılının ilk beş ayını yeni binasında geçiren Kastamonu Teknokent’e ilgi gün geçtikçe artıyor. Kastamonu Teknokent 2022 yılının ilk yarısında, tanıtım ve farkındalık hizmetleri kapsamında gerek Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri gerekse kamu ve özel sektör temsilcileri için çeşitli etkinliklere ve ziyaretlere ev sahipliği yaptı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başta olmak üzere İlin önde gelen kurum ve kuruluş temsilcilerinin en başından beri desteğini alan Kastamonu Teknokent, yeni İdare Binası ve Kuluçka Merkezinin tamamlanmasıyla birlikte ziyaret yoğunluğu yaşadı.

Kastamonu Üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte ve meslek yüksekokulları başta olmak üzere, öğrenci kulüpleri, yerel eylem grupları, kadın kooperatifleri ile birlikte kamu ve özel sektörün ziyaretlerine ve çeşitli eğitim ve bilgilendirme toplantılarına ev sahipliği yapan Kastamonu Teknokent’te, geçtiğimiz günlerde de basında geniş yer bulan Kastamonu iş dünyasının önde gelen isimlerinin yer aldığı KATSO Haziran ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti.

Yapılan etkinliklerde Teknokent’in sağladığı imkan ve fırsatlar hakkında bilgi alan ve yeni binayı gezen ziyaretçiler, Kastamonu Teknokent’in Kastamonu için önemli bir fırsat olduğunu ve böyle fırsatlar sayesinde katma değerli ürünlerin ortaya çıkmasında büyük bir eşiğin geçilmesine sağladığı katkıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.