Kastamonu Teknokent KATSO Meclis Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Kastamonu Teknokent KATSO Meclis Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Kastamonu Teknokent İdare Binası ve Kuluçka Merkezi, güzide bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, KATSO Meclis Başkanı Turgay Delalloğlu başkanlığında Kastamonu Teknokent Göknar Toplantı Salonunda KATSO Haziran ayı Meclis Toplantısı için bir araya geldi. Toplantının ardından Kurul üyeleri Kastamonu Teknokent İnebolu Salonunda gerçekleşen yemeğe geçtiler.

Kastamonu Teknokent’in ev sahipliğinde gerçekleşen KATSO Meclis Toplantısına, Meclis Başkanı Tugay Dellaloğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu ve meclis üyeleri, KATSO Genel Sekreteri Mustafa Elmas, Genel Sekreter Yardımcıları Adil Levent Baş ve Barış Çağlayan’la birlikte meclis üyeleri, KATSO personeli ve KATSO akademik danışmanı Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan Kandemir  katıldı. Kastamonu Teknokent adına KATSO heyetine, Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük’le birlikte KÜ TTO İdari ve Mali İşler Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey ve KÜ TTO Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük eşlik etti.

Kurul üyeleri, toplantının ardından düzenlenen yemekte ise 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında derece alan Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladı. KATSO’nun desteklediği yarışma ekiplerine teşekkürlerini sunan Meclis Başkanı Turgay Dellaloğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu konuşmalarında, yarışma da üstün başarı gösteren ve ülke çapında ilk beşte yer alan öğrencileri ve onlara yol gösteren kıymetli öğretmenleri kutladı ve her daim yanında olduklarını belirtti.

Yemeğin ardından Kurul üyeleri, hem derece alan öğrencilere ve öğretmenlere hediyelerini takdim etmek hem de Teknokent hakkında bilgiler almak için Ilgaz Konferans Salonuna geçtiler. Hediye takdiminden sonra konuşmasını yapan Prof. Dr. Ömer Küçük, Kurul üyelerine Kastamonu adına atılan geliştirici adımlarda yan yana yürümekten mutluluk duyduklarını iletti. Prof. Dr. Ömer Küçük’ün konuşmasının ardından sunumunu yapan Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey, Teknokent’in firmalara sağladığı imkanlar ve fırsatlar hakkında bilgi verdi. Sonrasında, Teknokent’in istihdam oluşturmaya yönelik eylül ayında gerçekleştirmeyi planladığı yeni eğitimi “Kapasite Geliştirmede E-Ticaret” programıyla ilgili bilgi vermek için Öğr. Gör. Zuhal A. Küçük söz aldı. Yapılacak eğitimin yeni istihdamlar oluşturmada ve firmaların mevcut kapasitelerini geliştirmede sağlayacağı katkıya değinen Zuhal A. Küçük, değişen konjonktürde firmaların doğan ihtiyaçlarına cevap vermenin Teknokent’in temel görevleri arasında olduğuna da vurgu yaptı.

KATSO heyeti, programın ardından Teknokent’in yeni binasını gezdi. Toplantılarına ev sahipliği yaptığı için Teknokent’e teşekkür eden Meclis Başkanı Turgay Dellaloğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu halkının Teknokent’i yakından tanıması gerektiğine ve iş dünyasının Teknokent ile iş birliği yapılacak projeler geliştirmesinin önemine vurgu yaptı. KATSO heyeti iyi dileklerle Teknokent’ten ayrıldı.