KUZKA ve Kastamonu İŞGEM ile Yapılacak Olan Girişimcilik Faaliyetleri Görüşüldü

KUZKA ve Kastamonu İŞGEM ile Yapılacak Olan Girişimcilik Faaliyetleri Görüşüldü

22 Ocak 2021 tarihinde üniversitemizde KUZKA ve İŞGEM ile ilimizde yapılacak olan girişimcilik faaliyetleri üzerine toplantı yapıldı. Toplantıda lisans ve ön lisans programlarında eğitim görmekte olan öğrencilerin girişimcilik ekosistemine dâhil edilmesi ve kendilerinin iş fikirlerini hayata geçirebilmelerine yardımcı olabilmek adına görüşmeler yapıldı.

Toplantıya Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı, T.T.O. A.Ş. ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım YENİGÜN, KUZKA uzmanları Ahmet ÜNSEL ve Ali TİRYAKİ, KASTAMONU İŞGEM yöneticisi Abdullah Burak LİVAN, Teknoloji Transfer Ofisi’nden Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet TABANLIOĞLU, Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR katıldılar.