ÜNA Enerji ve Yapı Sistemleri Dağıtım Pazarlama Firmasına Ziyaret

ÜNA Enerji ve Yapı Sistemleri Dağıtım Pazarlama Firmasına Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu yirminci ziyaretini enerji ve yapı sistemleri alanında faaliyet gösteren ÜNA Enerji ve Yapı Sistemleri Dağıtım Pazarlama Firmasına gerçekleştirdi.

Toplantıda üniversite ve sanayi iş birliği açısından şirket ile ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü. Özellikle patent ve marka başvurusu alanında üniversite ile yapılabilecek iş birlikleri üzerinde duruldu. Ziyaret karşılıklı temenni ve memnuniyet ile son buldu.

Ziyarette toplantıya ev sahipliği yapan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÜNAL, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU ve Mühendis M. Burak KIZILCI, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Halil ALPER, KOSGEB İl Müdürü Nevzat EROL, Kastamonu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU, Doç. Dr. Osman GÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK, KÜ TTO’den Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE, Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR ve Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK bulundular.