Bolu Teknokent’e Ziyaret

BLOG geri dön

Bolu Teknokent’e Ziyaret

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımını hızlandırmak amacıyla 2017 Ekim ayında Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği tarafından başlatılan ‘’Mentör-Menti Eşleştirme Programı’’ kapsamında eşleştiğimiz Bolu Teknokent’e ziyarette bulunduk.

Ziyarete Genel Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Erol Tekin, Patent Destek Ofisi adına Doç. Dr. Alperen Kaymakçı, Pazarlama Stratejileri Ofisi adına Doç. Dr. Bülent Yıldız, İdari ve Mali İşler Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey, Teknokent Akademi koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük ve Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör katılım sağladılar. Bolu Teknokent’ten Genel Müdür Prof. Dr. Mustafa İmren, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Zahit Yeken ile İdari ve Mali İşler Sorumlusu İsmail Özcan, heyetimizi ağırlayarak Bolu Teknokent’in faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Bilgilendirmelerin ardından heyetimiz, Bolu Teknokent binasında faaliyet göstermekte olan çeşitli firmaları ziyaret ederek, firma temsilcilerinden ve Teknokent temsilcilerinden bilgi aldılar.

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği tarafından yapılan Mentor-Menti eşleşmesi kapsamında iş birliği yapan Bolu ve Kastamonu Teknoparkları arasında iş birliklerini geliştirme ve girişimcilik çalışmaları yapma hususunda mutabakata varıldı. Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren Bolu Teknokent Genel Müdürü İmren, Kastamonu Teknokent heyetine teşekkür etti.

 

Bu gönderiyi paylaş

BLOG geri dön