Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Süreçleri” ve “KOSGEB Destekleri” Tanıtım Programı Gerçekleştirildi

Kastamonu Üniversitesi “Girişimcilik ve İnovasyon” ve “Uluslararası Ticaret ve Lojistik” öğrenci topluluklarının organizasyonu ve Kastamonu Teknokentin ev sahipliği ile “Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Süreçleri” ve “KOSGEB Destekleri” tanıtım programı Kastamonu Teknokent İnebolu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Program’a TSE Kastamonu Belgelendirme Müdürü Bayram GÜVEN ve Kastamonu KOSGEB İl Müdürü Nevzat EROL konuşmacı olarak katıldı.  Üniversitesi öğrencileri ve Teknokent firmalarının katıldığı programda TSE süreçleri ve KOSGEB destek programları tanıtımı gerçekleştirildi.