Acacia Maden İşletmelerinden Teknokentimize Ziyaret

Acacia Maden İşletmelerinden Teknokentimize Ziyaret

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren bakır madeni işletmesi Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. işletme müdürü Iain Anderson ve ekibinin Üniversitemize gerçekleştirdiği iadeyi ziyaret kapsamında Kastamonu Teknokent A.Ş.’de bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Rektör Yardımcısı Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kasım Yenigün, Rektör Yardımcısı İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Küçük, Fen Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Talip Çeter, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Orhan Kandemir, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı, İhsangazi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Osman Topaçoğlu, Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Kemal Akyol ile Dr. Öğr. Üyesi Gül Aslı Aksu, Teknoloji Transfer Ofisi birimleri adına Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük, Öğr. Gör. Berkan Güngör, Öğr. Gör. Tuba Külçe, Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ile Buse Yüksel hazır bulundu.

Teknokent yapılanmasına ilişkin Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük’ün sunumunun ardından Teknokent’te gerçekleştirilen tüm eğitim ve faaliyetler hakkında Doç. Dr. Erol Tekin tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Sonrasında Üniversitemiz ile Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. arasında gerçekleştirilebilecek iş birlikleri konusunda somut adımlar atılmasına yönelik kararlar alındı. Son olarak Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. işletme müdürü Iain Anderson ve ekibine Teknokent binası gezdirilerek bilgi verildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.