Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Platformundan KOLÇAM Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, on birinci ziyaretini, İhsangazi Organize Sanayii yerleşkesinde faaliyet gösteren Kolçam Okal Tipi Yonga Levha Fabrikasına 04 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıda üniversite ve sanayii iş birliği açısından okal tipi yonga levha ve ahşap kapı imalatı değerlendirildi. KOLÇAM ile Kastamonu Üniversitesi ve kamu kurumları arasında ortak araştırma, analiz, proje geliştirme ve yanmaya dayanıklı kapı üretimi konularında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Ziyarette, toplantıya ev sahipliği yapan KOLÇAM’dan Fabrika Müdürü Ahmet Semih KAYACIK, Finans ve Satın Alma Sorumlusu Mert Mehmet KÖSE, Kastamonu Üniversitesi’nden TTO A.Ş. ve Kastamonu TEKNOKENT A.Ş. Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Kasım YENİGÜN, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Mürüvvet EĞLENCEOĞLU ve Teknisyen İbrahim TINIK, TKDK İl Koordinatörü Ahmet KUYULU, KOSGEB İl Müdürü Nevzat EROL, KUZKA’dan Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Öncü Ozan ALTIN, KÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Önder TOR ve Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, KÜ TTO İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erman ZURNACI, KÜ TTO İdari ve Mali İşler Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin ÖZBEY, KÜ TTO Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK ve KÜ TTO Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi Koordinatörü ve İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE bulundular.