A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı

A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin Teknokent Akademi birimi tarafından organize edilen, Mesleki Eğitimde Kapasite Geliştirme Teknik Destek Programı kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından desteklenmeye hak kazanan E-Ticaret Odağında Kurumsal Kapasitenin ve Gençlerde Girişimcilik Yetkinliklerinin Geliştirilmesi Eğitimi tamamlandı. Üniversitemiz akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katıldığı 48 saatlik eğitim, Kastamonu Teknokent ev sahipliğinde gerçekleşti.

9-10-11 Mart 2023 tarihinde ilk oturumu gerçekleşen eğitimde;

• E-ticarete Giriş
  • E-ticaret Sınıflandırması & Yöntemler
  • E-Ticaret Sitesinin Kurulması & Önemli Entegrasyonlar
  • E-ticaret Yazılımları
  • Pazar Yerleri
  • Sosyal Medya Platformları

konuları ele alınırken 16-17-18 Mart 2023 tarihinde gerçekleşen devam oturumunda ise,

• Dijital Pazarlama ve Reklam Yönetimi
  • Mikro İhracat
  • E-ticaret Hukuku
  • Dijital & E-Dönüşüm
  • Uygulamalar
  • Online İş Fikrinin Oluşturulması

konuları işlendi. Eğitim içeriğinde uygulama örneklerine ve güncel gelişmelere de yer verildi. Eğitim süresince katılımcılar, eğitmen Digitus Ajans Dijital Pazarlama Kurucusu ve CEO’su Ö. Dündar Kan ile keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Eğitimin son gününde grup çalışması yapılarak sunumlar gerçekleştiren katılımcılara katılım belgeleri takdim edilerek eğitim sonlandırıldı.