Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Platformundan Yaşasan Cam’a İş Birliği Ziyareti

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite-Sanayi İş Birliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu, on yedinci ziyaretini, “Yaşasan Cam Sanayii A.Ş.” firmasına 6 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdi.

Ziyarete katılan heyette, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Halil Alper, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol, Kastamonu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Gül Aslı Aksu, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gürdal, Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey, Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun ve Öğr. Gör. Berkan Güngör bulundu.

Toplantıda firmanın ihtiyaçlarına yönelik Patent Destek Ofisi aracılığıyla FSMH kapsamında çalışmalar yapılması ve üniversitenin firmaya bilhassa analiz ve testler hakkında sağlayabileceği destekler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversitemiz ve Teknokentimizin imkanları ve firmaya sağlanabilecek katkılar konuşuldu. Toplantı iş birliklerinin geliştirilmesi ve tarafların birbirlerini daha yakından tanımaları için detaylı saha ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi görüş ve temennileri ile son buldu.