Kastamonu Teknokent A.Ş. Firmalarına Yönelik ARGEPORTAL Eğitimi Düzenlendi

Kastamonu Teknokent A.Ş. Firmalarına Yönelik ARGEPORTAL Eğitimi Düzenlendi

Kastamonu Teknokent’te yer alan firmalar ve Teknokent Yönetici Şirket Ekibi, hem bilgi alışverişinde bulunmak hem de ARGEPORTAL’in kullanımına yönelik eğitim semineri için bir araya geldi. İki gün süren etkinliğin birinci gününde firmalara yönelik eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlenirken, ikinci gününde ise Kastamonu Teknokent Yönetici Şirket Ekibinin durum değerlendirmesi yaptığı bir dizi workshop gerçekleştirildi.

İlk gün etkinliği olan, firmalarımızın katılım sağladığı ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü  ve Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım YENİGÜN’ ün ve Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol TEKİN’ in açılış konuşması yaptığı “ARGEPORTAL Eğitim ve Bilgilendirme Semineri”, Sektör Soft Yazılım Arge A.Ş. Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Ömür TOMBUL’un eğitim sunumu ile devam etti.

Kastamonu Teknokent A.Ş.’de yer almak için firmaların başvuruda bulunduğu, proje bilgilerini girdiği; yönetici şirket olarak Kastamonu Teknokent A.Ş.’nin  firma başvurularını aldığı ve kabul süreçlerini yürüttüğü, başvuru süreçlerini tamamlayarak faaliyetlerine başlayan firmaların proje ilerlemelerini takip ettiği ARGEPORTAL Bilgi Yönetim Sistemi ile ilgili eğitim seminerine firmaların yanı sıra yönetici firma yetkilileri de katıldı. Gün boyu süren ve katılan firmalarımızın sorularının da cevaplandığı eğitim oldukça verimli geçti.

Etkinliğin ikinci gününde, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü ve KÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım YENİGÜN’ ün makamında gerçekleşen toplantıyı, ekip çalışmalarının yapıldığı workshoplar takip etti.

Her bir paydaşımız için dolu dolu geçen iki günlük eğitim ve bilgilendirme etkinlikleri, başarılı bir şekilde tamamlandı. Yeni katılan firmalarla her geçen gün ailesini genişleten Kastamonu Teknokent A.Ş. olarak, katılım gösteren firmalarımıza ve eğitim veren Ömür TOMBUL’a teşekkür ederiz.