Temel Düzey Girişimcilik Programında İkinci Hafta

Temel Düzey Girişimcilik Programında İkinci Hafta

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olarak planlanan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” 23-24 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek ikinci hafta eğitim ve söyleşileri ile devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta ilk hafta eğitimlerini tamamlayan programın ikinci haftası da oldukça dolu geçecek. Bu çerçevede 23 ve 24 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim, söyleşi ve buluşmalara ilişkin ikinci hafta programı netleşti. İkinci hafta programına göre 23 Nisan tarihinde Kurumsal ve Kişisel Yönetim Danışmanı Ertan ŞİMŞEK; 24 Nisan tarihinde ise Kastamonu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aybaba HANÇERLİOĞULLARI eğitim programını gerçekleştirecektir. Ayrıca ikinci hafta programında Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL genç girişimci adayları ile buluşarak girişimciliğin doğası ve üniversitelerdeki önemine ilişkin bir söyleşi gerçekleştirecektir. Bununla birlikte girişimciliğin doğru anlaşılabilmesi noktasında oldukça önemli olan tecrübe paylaşımı konusunda ise EGESYS Kurucu ve Yönetici Ortağı Haluk GÖKMEN girişimci adayları ile “Başarının Sırrı” başlığı altında girişimcilik hikayesini paylaşacaktır.

İkinci Hafta program akışı için tıklayınız.