“Üniversite-Sanayi İşbirliği Kapsamında Firmalara Sunulacak Danışmanlık Metodunun Geliştirilmesi Projesi” Nihai Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Ekim 2022 tarihinde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ile Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu Teknokent ve SER Danışmanlık iş birliğinde hayata geçirilen “Üniversite-Sanayi İş Birliği Kapsamında Firmalara Sunulacak Danışmanlık Metodunun Geliştirilmesi Projesi’nin nihai toplantısı gerçekleştirildi.

SER Danışmanlık Genel Müdürü Dr. Ömer ÖZDİNÇ proje kapsamında gerçekleştirmiş oldukları detaylı çalışmanın verileri hakkında bilgiler sundu. Sonrasında ÜSİM Kurulumuzun, paydaşlarımızın, Teknoloji Transfer Ofisi ve Teknokent birim koordinatörlerinin interaktif bir şekilde katılımları ve kıymetli öneri ve katkıları ile toplantı sonlandırıldı.

Toplantıya, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK, Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU, Şube Müdürü Mürüvvet EĞLENCEOĞLU ve Mühendis Muhammed Burak KIZILCI, KOSGEB İl Müdürü Nevzat EROL, KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan GENÇ, Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Özgür Yücel YAKAR ve Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Öncü Ozan ALTIN, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden Ekosistem Hizmetleri Şube Müdürü Ergün KAHVECİ, TKDK İl Koordinatörü Ahmet KUYULU,  KATSO Genel Sekreter Yardımcısı Adil Levent BAŞ, Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol TEKİN, K.Ü. Teknoloji Transfer Ofisi ve K.Ü. Teknokent Birim Koordinatörleri ve SER Danışmanlık Genel Müdürü Dr. Ömer ÖZDİNÇ  katılım sağladılar.