Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu, 2022’nin Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu, 2022’nin Son Toplantısını Gerçekleştirdi

Kastamonu Teknokent’in 2022 yılının son Yönetim Kurulu toplantısı, Kastamonu Teknokent İdare ve Kuluçka Merkezi binasında gerçekleştirildi. Kurul üyeleri, 2022 yılının son ayında Kastamonu Teknokent Genişleme Alanı başta olmak üzere önümüzdeki yıl ile ilgili pek çok konuda istişarelerde bulunmak için bir araya geldi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü ve Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kastamonu Teknokent A.Ş. Genel Müdürü KÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım Yenigün, KÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ile Av. Tuncay Yılmaz katıldı. Toplantıda ayrıca Kastamonu Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin, KÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük, Kastamonu Teknokent İdari ve Mali İşler Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey ile Kastamonu SMMMO Başkanı N. Serdar Kulaksızoğlu da hazır bulundu.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü ve Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Kastamonu Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün Kurul Üyelerine, Teknokent’in 2022 yılında yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilerin yanı sıra Teknokent’in doluluk oranları, firma faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Kurul Üyeleri önümüzdeki yıl içinde yapılacak faaliyetlerle birlikte Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Kastamonu Teknokent) Genişleme Alanında yapılacak çalışmalar, firma tahsisi, kiralama usulleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Kurul Üyeleri oy birliğiyle aldığı yönetim kurulu kararının ardından, 2023 yılı hedefleri doğrultusunda yapılacak iş birliklerinin konuşulacağı Kastamonu Teknokent İstişare Kurulu Toplantısında bir araya gelmek üzere toplantıyı sonlandırdı.