Temel Düzey Girişimcilik Programı Sonuçları Açıklandı.

Temel Düzey Girişimcilik Programı Sonuçları Açıklandı.

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından hayallerinizi gerçekleştirmenize kapı aralayacak olan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” başvuruları 31 Mart tarihinde sona ermiştir. Programa 10 farklı üniversiteden ve 62 farklı bölümden ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde toplam 520 adet başvuru yapılmış olup gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

Gerçekleştirilen başvuruların 200 tanesi erkek; 320 tanesi kadın genç girişimci adayları tarafından yapılmıştır. Programa başvuranların yaş ortalaması ise 22,2 olarak ortaya çıkmıştır. Başvurular içerisinde toplam 285 adet farklı iş fikri sunulmuş olup jüri tarafından 87 kişinin programa katılması uygun görülmüştür.

Programa katılım hakkı kazananların listesi yayınlanmış olup (tıklayınız), ayrıca paylaşmış oldukları mail adreslerine gerekli bilgiler gönderilecektir. Lütfen Kastamonu Teknokent ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi internet sitelerini ve sosyal mecralarını takipte kalınız.

NOT: Kabul edilen kişilerin isimleri KVKK kapsamında kodlanarak listelenmiştir.