Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı

Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı

Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu toplantısı, kurul üyelerinin katılımıyla Kastamonu Teknokent İdare ve Kuluçka Merkezi binasında gerçekleştirildi.

27 Haziran 2022 tarihinde Teknokent Yönetim Kurulu üyeleri, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Kastamonu Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında toplandı. KÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda daha sonra gündeme geçildi. Oldukça yoğun bir gündemle toplanan Kurul, Teknokente yapılan yeni proje başvurularını ve yeni başlayacak firma kararlarını görüştü. Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Kastamonu Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kurul üyelerine, Teknokentin 2022 yılının ilk yarısındaki gelişmeler ve ikinci yarı yıl içinde gerçekleştirilmek istenen hedefler hakkında bilgi verdi.

Toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yılmaz’ın yanı sıra Kastamonu Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin, KÜ Teknoloji Transfer Ofisi Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük ile KÜ Teknoloji Transfer Ofisi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Öğr. Gör. Kazım Yasin Özbey de hazır bulundu.

Alınan kararlar Kurul üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantı, Kastamonu İli ve Üniversite için yapılabilecek katma değerli faaliyetlerle ilgili görüş ve düşünceler alınarak sonlandırıldı.