Turizm Fakültesi ile Teknokent A.Ş. ve TTO A.Ş. Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektör Yardımcımız ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kasım YENİGÜN öncülüğünde Turizm Fakültesi akademik personeline yönelik olarak Turizm Fakültesi Konferans Salonunda Kastamonu Teknokent A.Ş. ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ayrıca toplantıya Genel Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Erol TEKİN, Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK, Proje Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet TABANLIOĞLU, Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN, Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR ve İnovatif Teknolojiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE katıldı. Teknokent ve TTO hakkında genel bir bilgilendirme yapıldıktan sonra birim koordinatörleri tarafından birimlerin görevleri, işlevleri ve işleyişleri anlatıldı. Soru-Cevap bölümünün ardından toplantı sonlandırıldı.