Kastamonu Teknokente Özel Hazerbey Koleji Öğrencilerinden Ziyaret

Kastamonu Teknokente Özel Hazerbey Koleji Öğrencilerinden Ziyaret

Kastamonu Teknokent, Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Özel Hazerbey Koleji 6. sınıf öğrencilerini ağırladı. Özel Hazerbey Koleji öğrencilerine Okul Müdürü Oğuzhan Yılmaz ile Okçuluk Antrenörü Burak Kanaat’ın eşlik ettiği ziyarette, Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Arife Küçük ile Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör, teknokentin faaliyet alanları ve etkinlikleri ile Girişim Vadisi Kuluçka Vadisi Prototip Atölyesi hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, Teknokentte yer alan firmalardan Saattek Yazılım Danışmanlık ve Ticaret Ltd. Şti. CEO’su Mustafa Yıldız, Peterez Kimya Kurucu Müdürü Merve Kavasbaşıoğlu ile ön kuluçka firmalarından Buğra Çelebi faaliyet alanlarını ve ürünlerini tanıttı ve süreç hakkında bilgi verdi. Tarihi İstiklal Yolu Dijital Kampüs Müzesini ve Prototip Atölyesini de ilgiyle gezen öğrenciler ve öğretmenleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek güzel dileklerle ayrıldı.