Lojistikte Güncel Konular Söyleşisi Gerçekleştirildi

Lojistikte Güncel Konular Söyleşisi Gerçekleştirildi

Kastamonu Üniversitesi “Girişimcilik ve İnovasyon” ve “Uluslararası Ticaret ve Lojistik” öğrenci topluluklarının organizasyonu ve Kastamonu Teknokentin ev sahipliği ile “Lojistikte Güncel Konular” söyleşisi Kastamonu Teknokent İnebolu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Söyleşi için katılan Akkoç Lojistik Ltd. Şti. İdari ve Lojistik Operasyon Koordinatörü Arif Uğur, Kastamonu Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşide lojistik alanındaki güncel gelişmeler, lojistik sektöründeki inovatif yaklaşımlar ve sektörün bugünü ve yarınına değinildi. Söyleşi sonrası Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Koordinatörü ve Kastamonu Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin söyleşi için Arif Uğur’a teşekkür ederek plaket takdim etti.