Temel Düzey Girişimcilik Programı Beşinci Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Temel Düzey Girişimcilik Programı Beşinci Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olarak planlanan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” 21-22 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek beşinci hafta eğitim ve söyleşileri ile devam ediyor. Dördüncü haftasını Ramazan Bayramı öncesinde geride bırakan eğitim programında beşinci haftada da birbirinden değerli eğitmen ve misafirler girişimci adayları ile buluşacak. Bu çerçevede 21 ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim, söyleşi ve buluşmalara ilişkin beşinci hafta programı netleşti.

21 Mayıs tarihinde Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN ve Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Önder TOR “Tematik Girişimcilik” başlığı altında Üniversitemizin ihtisas alanı olan Ormancılık ve Tabiat Turizmi konusunda; 22 Mayıs tarihinde ise Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erman ZURNACI “İş Fikri Olgunlaştırma” eğitimleri ile programa katkı sunacak. Ayrıca haftanın programında Kastamonu Entegre A.Ş. Kastamonu Fabrika Direktörü Enüs KOÇ “İş Dünyasına Adım Atmak”; House of Human Kurucu Ortağı Nuri Murat AVCI ise “İş Fikrini Yeniliklerle Beslemek” başlıklı söyleşileri ile genç girişimci adaylarıyla buluşacak.

Beşinci hafta program akışı için tıklayınız.