Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği Platformundan Ünallar Endüstri ve Tarım Ürünleri Dağ. Paz. A.Ş.’ye Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi öncülüğünde oluşturulan, Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği kapsamında çeşitli kamu kurum paydaşlarından oluşan ortak strateji platformu on dokuzuncu ziyaretini endüstri ve tarım ürünleri alanında faaliyet gösteren Ünallar Endüstri ve Tarım Ürünleri Dağ. Paz. A.Ş. Firmasına 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıda üniversite ve sanayi iş birliği açısından şirket ile ortak araştırma, analiz ve proje geliştirme konularında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Ziyarette toplantıya ev sahipliği yapan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Metin ÜNAL, Kastamonu İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU ve Mühendis M. Burak KIZILCI, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Halil ALPER, KOSGEB İl Müdürü Nevzat EROL, Kastamonu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU, Doç. Dr. Osman GÜL ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yağmur HAZAR SUNCAK, KÜ TTO’den Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE, Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR ve Öğr. Gör. Zuhal Arife KÜÇÜK bulundular.