Kastamonu Köy Koop. Başkanı Akar Teknokentimizi Ziyaret Etti

Kastamonu Köy Koop. Başkanı Akar Teknokentimizi Ziyaret Etti

Kastamonu Teknokent’in ortaklarından ve İlimizin önemli kooperatiflerinden biri olan Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Koop. Birliği’nin Başkanı Erol Akar ve Uzman Özge Dönmez Kastamonu Teknokent’i ziyaret etti. Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin ve Teknokent Akademi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Küçük’ün eşlik ettiği ziyarette Üniversitemizle yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Ormancılık, hayvancılık ve tarım gibi İlimiz için önemli alanlarda faaliyet gösteren Kastamonu Köy Koop. için, araştırma-geliştirme yol haritalarının görüşüldüğü ziyarette, Üniversitemizin akademik bilgi birikiminin uygulamaya aktarılması ve öncelikle yerelde sonrasında ulusal düzeyde kalkınmaya katkı sağlanması ile ilgili yapılacaklar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantı bir sonraki ziyaretin planlanmasının ardından sona erdi.