Kuluçka Merkezimiz Yaz Aylarında da Faaliyetlerine Devam Ediyor

Kuluçka Merkezimiz Yaz Aylarında da Faaliyetlerine Devam Ediyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde faaliyetlerini yürüten Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi, yaz aylarında da faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz akademik yıl içerisinde başarılı iki girişim hızlandırma projesine imza atan Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi, yaz aylarında da staj yapmak isteyen öğrencilere, eğitim almak isteyenlere ve TÜBİTAK projelerine ev sahipliği yapıyor.

Yaratıcı, teknoloji tabanlı fikirleri olan ancak projelerini hayata geçirmek için desteğe ihtiyacı olan akademisyen ve üniversite öğrencilerine yönelik, yeni ürün ve teknolojilerin ekonomiye kazandırılması için; ofis, altyapı, seminer ve toplantı salonu, laboratuvar gibi hizmetler sunmak amacıyla kurulan Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi, teknoloji tabanlı projelerinin en iyi şekilde geliştirebilmeleri için talep edilen konularda danışmanlık hizmetleri sunmaya da devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde yeni projeler ile birlikte tekrar kapılarını açmaya hazırlanan Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi, şehirdeki tüm girişimci adaylarını bekliyor.