Temel Düzey Girişimcilik Programı Altıncı Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Temel Düzey Girişimcilik Programı Altıncı Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olarak planlanan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” 28-29 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek altıncı hafta eğitim ve söyleşileri ile devam ediyor. Programın altıncı haftasında da birbirinden değerli eğitmen ve misafirler girişimci adayları ile buluşacak. Bu çerçevede 28 ve 29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim, söyleşi ve buluşmalara ilişkin altıncı hafta programı netleşti.

28 Mayıs tarihinde Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI “İş Planı Hazırlama”; 29 Mayıs tarihinde ise Serdar KULAKSIZOĞLU “Ticari Hayata Giriş ve Şirketleşme” eğitimleri ile programa katkı sunacak. Ayrıca haftanın programında İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Hatice ÇAĞLAR ve Reis Gıda Kurucusu & Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet REİS genç girişimci adayları ile söyleşi gerçekleştirecek.

Altıncı hafta program akışı için tıklayınız.