Temel Düzey Girişimcilik Programı Dördüncü Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Temel Düzey Girişimcilik Programı Dördüncü Hafta Eğitimleri ile Devam Ediyor

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olarak planlanan “Temel Düzey Girişimcilik Programı” 7-8 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek dördüncü hafta eğitim ve söyleşileri ile devam ediyor. İlk yarısı geride kalan eğitim programında dördüncü haftada da birbirinden değerli eğitmen ve misafirler girişimci adayları ile buluşacak. Bu çerçevede 7 ve 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim, söyleşi ve buluşmalara ilişkin dördüncü hafta programı netleşti.

7 Mayıs tarihinde E-ticaret Mutfağı kurucusu Canan BAĞKAN “E-Ticareti Mutfağında Öğrenmek”; 8 Mayıs tarihinde ise Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma / Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi Koordinatörlüğü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Berkan GÜNGÖR “Etkili İletişim ve Sunum Teknikleri” eğitimleri ile programa katkı sunacak. Ayrıca haftanın programında Harran Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan GÜLERCE “Sosyal Girişimcilik”; eğitimci-yazar Halis KURALAY ise “Girişimci Ruh Engel Tanımaz” başlıklı söyleşileri ile genç girişimci adaylarıyla buluşacak.

Programın dördüncü haftasının ardından bir haftalık bayram arası verilecek olup beşinci hafta programı 21-22 Mayıs tarihlerindeki eğitim ve söyleşiler ile devam edecek.

Dördüncü hafta program akışı için tıklayınız.