TRADEF’22 Uluslararası Ticaret Fuarına Katılım Sağlandı

TRADEF’22 Uluslararası Ticaret Fuarına Katılım Sağlandı

Kastamonu Teknokent ve Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) olarak Kastamonu’da bu yıl ilk kez düzenlenen, Batı Karadeniz’in ilk Uluslararası Karma Ticaret Fuarı olan Kastamonu TRADEF’22 Türkiye Ortadoğu Ticaret Fuarı’na katılım sağladık.

Fuarda kamu kurumlarının yanı sıra turizm, ahşap, bilişim, çevre, enerji, elektrik, eğitim, gıda, inşaat, makine, maden, mimarlık, otomotiv, plastik, sağlık, tarım ve tekstil sektörünün temsilcileri yer aldı.

Teknokent ve TTO yetkilileri fuara katılan firmalara Kastamonu’da yatırım imkânları, Kastamonu Üniversitesinin sanayiye sağlayacağı katkılar, Teknokent ve TTO hizmetleri konusunda bilgilendirmelerde bulundular. Kastamonu Teknokent firmalarından İntegral Sayaç firmasının standı da heyet tarafından ziyaret edilerek uluslararası bir fuarda yer almalarından dolayı tebrik edildi.