Tübitak Destekli, Eğitim Fakültelerinin 1 ve 2. Sınıf Öğretmen Adaylarını Dijital Dönüşüme Hazırlama Eğitimi Başvuruları Başlıyor.

Kastamonu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim AKYÜZ’ün yürütücülüğünde gerçekleşecek olan “Öğretmen Adayları İçin Eğitimde Dijital Dönüşüm Etkinliği” 3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleşecektir.

TÜBİTAK 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından desteklenen Etkinliğe başvurular başlamıştır. Öğretmen adaylarının Eğitimdeki dijital yeterlilikleri fark etmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için gerçekleştirilecek eğitimler Kastamonu üniversitesi Eğitim Fakültesinde 4 gün 32 saat yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Eğitim içeriklerine ulaşmak için tıklatınız.

Toplumun ve çağın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak öğretmen yetiştirmeyi ilke edinen Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakülesinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe  Türkiye’deki her hangi bir Eğitim Fakültesinde  öğrenim görmekte olan birinci ve ikinci sınıf öğrencileri başvurabilmektedir. Eğitime katılmaya hak kazanan öğrencilerin yol ve iaşe masrafları TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır (Eğitimler ücretsizdir).

Eğitimlere başvurular 14 Ocak- 20 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılabilmektedir (Başvuru için tıklatınız).

Eğitim Fakültelerinin 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinin başvurularına açık olan projeye toplam 30 Asil 15 yedek öğrenci belirlenen kriterlere göre seçilecektir. (Kriterler için tıklatınız).

Eğitim hakkında bilgi almak, başvuru koşullarını öğrenmek ve başvuru yapmak için https://dijitaldonusum.kastamonu.edu.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.