Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kasım Yenigün MÜSİAD 2. Üye İstişare Toplantısına Katıldı.

Kastamonu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 2. Üye İstişare Toplantısı Park Dedeman Otel’de yapıldı.

Toplantıya, Vali Avni Çakır, AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, STK temsilcileri, kamu-kurum ve kuruluşların amirleri ile dernek yönetici ve üyelerinin yanı sıra davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu Teknokent ve Kastamonu Üniversitesi TTO’da yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Rektör Yardımcımız, Kastamonu Üniversitesi olarak her türlü iş birliği, proje ve AR-GE çalışmasına hazır olduklarını belirtti.